Bodø/Glimt mot til

Allerede neste uke er det klart for årets første runde i cupen hvor Glimt møter Rana på Nye Sagbakken. Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag.


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit.

. Glimt mot TIL på 16. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt. BodøGlimt vet hva de skal opp mot i den italienske hovedstaden.

Lillestrøm har herjet så. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utligning Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. J-feltet har satt opp bussavgang turretur BodøMo i Rana på det som blir sesongens første cupkamp mot Rana.

Det spiller du på her til 270 i odds. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Saltnes må stå over hjemmekampene mot Lillestrøm og Tromsø henholdsvis 8.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Roma tapte 1-6 borte for BodøGlimt i gruppespillet men fikk senere.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. BodøGlimt og Tromsø møtes alltid 16. Bodøglimt kamp på tv i.

BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp. BodøGlimt til cupfinalen etter 2-1-seier mot Viking. Sikre deg plass på 16.

Cupfinalebillettene er ute for salg. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Sikre deg din plass i 2022 her.

Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i Conference League men da må stjernegalleriet fra. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

Toppkampene står i kø for BodøGlimt og søndag kveld kommer Lillestrøm til Aspmyra med mål om å ta tre nye poeng. 61 mot Roma José Mourinhos Roma hade rest till Bodø på torsdagskvällen för att spela i nordvästra Norge mot BodøGlimt i Conference League. Plukk søppel vinn drakt.

Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Billetter Rana - Glimt. Forhåpentlig blir han klar igjen til returoppgjøret i Roma skjærtorsdag. Av NTB 16052022 200207 Sport.

Alt er klart for enda en spennende match i Eliteserien når Bodø Glimt plassert på 6. Tromsø har ikke vunnet en kamp borte enda. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed.

TIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på fotballens festdag 16. Gjestene er på 8. Tidligere Glimt-spiller vender hjem.

Det var dock Roma som tog ledningen kort innan halvtidspausen men den norska kvitteringen kom redan tio minuter in i andra halvlek. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas. Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

Bodø Glimt har ikke tapt en kamp hjemme enda. Fotboll 21 oktober 2021 2050. Mai-festen mot Tromsø nå.

Plass etter fem seriekamper får besøk av Tromsø. Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Dette var også den gangen Tromsøs trener Harald Aabrekk filmet en skade etter et ublidt møte med Glimts fysio. Mats Torbergsen NTB. Av NTB 16052022 201644 Sport.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. Mai så lenge lagene er i samme divisjon. Her finner du all informasjon du trenger om sesongkort 2022 SIste nytt fra Glimt-akademiet.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Roma har serien 6-4-0 på de siste ti seriekampene og de ligger nummer fem på tabellen i Serie A. BodøGlimt har slått litt sprekker i det siste og tapte cupfinalen knepent 0-1 mot Molde.

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

BodøGlimt - Lillestrøm 1-1 0-1 Etter serietapet mot Viking og cupfinaletapet mot Molde var et litt redusert BodøGlimt klare til å slå tilbake. Sikre deg plass på 16. Da møttes lagene på Aspmyra og Tromsø vant 2-1.

Tromsø og Bodø er de to største. Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Bodø Glimt mot Tromsø.

Sist gang i gruppespillet endte det 2-2 i Roma. Mai-festen mot Tromsø nå. Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for.

Fredheim sier avslutningsvis at han ikke vil bli overrasket om BodøGlimt drar med seg et uavgjortresultat i returoppgjøret torsdag 14mars og dermed tar seg videre til. I forbindelse med kampen arrangere J-feltet felles busstur til Rana for Glimt-supporterne i Bodø og omegn. Den tradisjonen startet i 1995.

Det siste tapet kom mot Juventus i januar. Bodo Glimt Breaking Records With 8 0. 75 54 55 00.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Vi tror BodøGlimt vinner og det scores under 35 mål totalt. BodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning.

SNN-tribunen er åpen for publikum. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas. Siste nytt fra Action Now.

Vi trenger flere engasjerte medarbeidere som Anna og Trond.


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel